Božična darila za majhne in velike :)

Se še komu zdi, da se letos prazniki bližajo z neustavljivo hitrostijo?  Če si nad božičem navdušen/a tako kot jaz, potem v teh dneh zagotovo že uživaš v prazničnem vzdušju. Ampak tudi tebi letos ne uide kupovanje božičnih daril. Poskrbi, da bodo naročena, zavita in shranjena pravočasno. Jaz pa ti v nadaljevanju zaupam personalizirane knjige so najbolj za obdarovanje 🤩.

Zakaj za darilo izbrati ravno personalizirano knjigo?

beebook_personalizirane_knjige_blog_spanje

V poplavi igrač in netrajnostih daril, ki so zanimiva le kakšen dan je KNJIGA postala vedno bolj cenjeno in trajnostno darilo. 🎁 Če je knjiga še personalizirana pa je veselje še toliko večje. Vsi ti nasmeški in iskrice v očeh, ki jih lahko vidimo v malčkovih očeh, ko v roke prvič vzame knjigo v kateri nastopa prav on. 😍

S personaliziranimi knjigami se dokazano veča zanimanje za branje in knjige, ko otrok prepozna sebe v glavni vlogi in tam spremlja svoje dogodivščine pa doprinese tudi k večji samozavesti. Vse naše personalizirane knjige so napisane tako, da glavnemu liku pomagajo razviti občutek pozitivne samoidentitete ter samozavesti. V vsaki zgodbi se skriva tudi življenjski nauk, ki ga otroci spoznajo skozi rime in pisane ilustracije. Na zelo zabaven, a hkrati konkreten način jih uči o pomembnih življenjskih lekcijah. ❤️

V poplavi igrač in netrajnostih daril, ki so zanimiva le kakšen dan je KNJIGA postala vedno bolj cenjeno in trajnostno darilo. 🎁 Če je knjiga še personalizirana pa je veselje še toliko večje. Vsi nasmeški in iskrice v očeh, ki jih lahko vidimo v malčkovih očeh, ko v roke prvič vzame knjigo v kateri nastopa prav on.

S personaliziranimi knjigami se dokazano veča zanimanje za branje in knjige, ko otrok preopzna sebe v glavni vlogi in tam spremlja svoje dogodivščine pa doprinese tudi k večji samozavesti. Vse naše personalizirane knjige so napisane tako, da glavnemu liku pomagajo razviti občutek pozitivne samoidentitete ter samozavesti. V vsaki zgodbi se skriva tudi življenjski nauk, ki ga otroci spoznajo skozi rime in pisane ilustracije. Na zelo zabaven, a hkrati konkreten način jih uči o pomembnih življenjskih lekcijah.

Božičkov pomočnik

Naj najprej predstavim zelo očitno izbiro! :) Personalizirana knjiga Božičkov pomočnik je topla in čarobna zgodba o tem, kako malček spozna čisto pravega Božička 🎅 in za eno noč postane njegov pomočnik. Skupaj spoznata kaj je pri božiču resnično pomembno in pssst! 🎄 ne, to niso darila. :) Knjiga je primerna že za dojenčke ter malčke vse do nekje 8. leta starosti.

Več o knjigi si lahko ogledaš TUKAJ. 

Ko sta se spoznala

Personalizirana knjiga “Ko sta se spoznala” je na naših poličkah že dlje časa in pravi HIT za valentinova darila. Tokrat pa je na voljo tudi v BOŽIČNI IZDAJI. ❤️🎄 Prikupna ljubezenska zgodbica je odlično darilo za vse zaljubljene. Prejemnika bo zagotovo očarala in morda poskrbela tudi za kakšno solzico sreče. Na koncu pa ima še ljubezenski dnevnik, za zapis pomembni spominov in vajino najljubšo fotografijo. 📸Več o vajini knjigi nadeš TUKAJ.

Ku-ku, dojenčke je tu!

Tale personalizirana knjiga je popolno božično darilo za dojenčka. 👶🏼 Njim je res težko kupiti darilo, saj se prvega božiča še ne zavedajo. Personalizirana knjiga “Ku-ku” pa je namenjena posebej njim – najmlajšim. Čudovita zgodbica o življenju z dojenčkom bo mamici očarala srce, malčku pa postala z vsemi rimami in pisanimi ilustracijami najbolj zanimiva knjiga. ❤️ Na koncu knjige se skriva še dojenčkov dnevnik, kamor lahko starša zapišeta spomine, ki jih bodo obujali skozi leta. Primerna je za malčke do 1. leta starosti. Knjigo najdeš TUKAJ.

Čudežni zajček

“Čudežni zajček” je še ena personalizirana knjiga, ki je primerna za najmlajše in malčke vse tja do 9. leta starosti. Zgodba o pravem prijateljstvu, kjer glavno vlogo igra prav malček in zajček Boni, 🐰 ki ga lahko kot ninico tudi dokupite h knjigi. Skupaj obiščeta gozdne živali in na poti polni dogodivščin iščeta novega prijatelja. 🦊🐻🐦 Na koncu pa le ugotovita resnico o pravem prijateljstvu in se objeta vrneta domov. Več o čudežni knjigi o prijateljstvu najdeš TUKAJ.

Veliki bratec/sestrica

Kdor je imel čast, da je ali pa bo v prihodnjem letu postal  VELIKI BRATEC ali SESTRICA si zagotovo zasluži svojo personalizirano knjigo! Knjiga v kateri bo malček stran za stranjo spoznal kako je imeti mlajšega bratca ali sestrico. 👫 Kako se bodo morda nekatere stvari spremenile – toda ena nikdar! Ljubezen staršev ostane za vedno in se le še množi. V knjigi pogumnega bratca ali sestrico čaka še posebna medalja. 🏅Več o knjigi najdeš TUKAJ. 

Prvič v šolo

Prvi šolski dan je za malčke ena posebna prelomnica saj postanejo prvošolci. Knjiga “Prvič v šolo” je tako namenjena vsem prvošolkam in prvošolcem. ✏️ Letos je za njih posebno leto in po nekaj mesecih so še vedno izredno ponosni na to, da hodijo v šolo. Personalizirana knjiga jih bo razveselila s krajšo zgodbico, personaliziranim dnevnikom prvošolca ter personaliziranimi pobarvankami. Več o knjigi najdeš TUKAJ. 

Ko sta se poročila

Personalizirana knjiga, ki je najbolj izvirno in unikatno darilo za mladoporočenca. 👰‍♀️🤵🏻 Lahko jima jo poklonijo prijatelji ali pa jo poklonita drug drugemu. ❤️💍 Pod božičnim drevescem pa bo mladoporočenca zagotovo presenetila. Več o knjigi pa si lahko ogledate TUKAJ.