1.Kaj je personalizirana knjiga? 

Vse naše personalizirane knjige so čudovite zgodbe v katerih se na naslovni strani in v vsebini knjige uporabi otrokovo ime. Personalizirajo pa se tudi karakterji, ki nastopajo v knjigi, tako da so ti čim bolj podobni bralcu. Tako se malček odlično vživi v zgodbo, personalizirana knjiga pa postane njegova najljubša.

2. Kako hitro prejmem personalizirano knjigo? 

Potrudimo se, da so vaše knjige izdelane in dostavljene v najkrajšem možnem času. vseeno pa je postopek izdelave, tiska in vezava vzame nekaj časa. Tako je naročena knjiga na vašem naslovu 2-4 dni od vašega naročila oziroma prejetega plačila v primeru plačila po predračunu. Ob nakupu lahko izberete tudi možnost prioritetne izdelave, kar pomeni, da bo vaša knjiga na vrhu seznama izdelave personalizirane knjige. Ob oddaji pošiljke boste na vaš sms prejeli tudi obvestilo Pošte Slovenije s sledilno številko, tako lahko sledite vašemu paketu.

3. Lahko dodam udi osebno posvetilo ali fotografijo? 

Knjigo lahko sami naredite še bolj osebno in personalizirano tako, da dodate svoje lastno posvetilo. Tako bo obdarovancu res ostal čudovit spomin. V kolikor bi želeli pa lahko na prvo stran dodamo tudi fotografijo. V tem primeru nam fotografijo takoj po oddaji naročila pošljite na info@beebook.si.

4. Zakaj za darilo podariti personalizirano knjigo? 

Personalizirana knjiga je unikatno in trajno darilo, ki bo v uporabi več let, hkrati pa bo obdarovancu ostala kot čudovit spomin celo življenje.Moč personalizacije je odlično motivacijsko orodje za razvijanje sposobnosti in zgodnje učenje. Ko otroci berejo ali poslušajo zgodbo v kateri nastopajo sami, lažje preberejo in si zapomnijo nove besede.  Vse naše personalizirane knjige so napisane tako, da glavnemu liku pomagajo razviti občutek pozitivne samoidentitete ter samozavesti. V vsaki zgodbi se skriva tudi življenjski nauk, ki ga otroci spoznajo skozi rime in pisane ilustracije.

5. Kako izdelam personalizirano knjigo?

Izdelava personalizirane knjige je preprosta. Najprej izberete zgodbo, ki jo želite personalizirati in pričnete z izdelavo. V okence vpišete ime obdarovanca ter izberete njegov izgled. Na levi strani boste videli kako bo izgledala platnica knjige (možna so manjša odstopanja).Vpišete še svoje posvetilo ali izberete že pripravljenega in knjiga je končana. Vpišete le še naslov za dostavo in izberete način plačila. V kolikor želite pa nam lahko vaše naročilo zaupate tudi na info@beebook.si ali na telefonsko številko 070-849-527.