beebook.si

Dostava in plačilo

Add title

Postopek nakupa

Nakup na vseh spletnih straneh podjetja izvedete tako, da v obrazec za naročilo vpišete vaše podatke in kliknete na gumb za naročilo.

Izbira artikla: V obrazcu za naročilo izberete ustrezen izdelek oz. količino, ki jo želite naročiti. Pred klikom na gumb za naročilo so vam na spletni strani vedno dostopni podatki o izdelku, ki ga naročate.

Potrditev naročila: Ko oddate naročilo boste preusmerjeni na spletno stran s sporočilom, da je vaše naročilo sprejeto. Poleg tega boste na vpisani e-mail naslov dobili potrdilo o naročilu z vsemi podatki glede vrste izdelka, količine, končne cene in datuma dostave.

Preklic naročila: Naročilo se smatra za potrjeno, če kupec naročila ne prekliče. Podjetje ob prejemu potrditve o naročilu pregleda stanje zalog oz. možnost dobave. Če artikla ni mogoče dobaviti v napisanem roku se kupca o tem obvesti na vpisano telefonsko številko oz. e-mail naslov. Kupec lahko prekliče naročilo tako, da odgovori na e-mail, ki ga je prejel ob naročilu oz. pokliče na telefonsko številko, objavljeno na spletni strani do dne nakupa do 23:59 ure. Preklic naročila kasneje zaradi personaliziranih artiklov ni več mogoč.

Odpošiljanje: Podjetje v dogovorjenem roku pripravi in odpošlje blago z dogovorjeno metodo pošiljanja. Personaliziran izdelek boste prejeli najkasneje v 5-7 delovnih dneh.

Preklic in spreminjanje naročila

Kupcu je po izbiri blaga in pred oddajo naročila v košarici/na blagajni omogočen pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno ter popravek morebitih napak oz. količin naročenega.

Kupec lahko svoje naročilo prekliče ali spremeni tako, da na spletni strani odda novo naročilo z novimi podatki, na e-mail naslov info@beebok.si pa pošlje zahtevek za preklic naročila. Kupec lahko naročilo prekliče ali spremeni tudi po telefonu na 070 849 527. Naročilo je mogoče spremeniti ali preklicati do 23:59 na dan oddanega naročila, spreminjanje ali preklic naročila kasneje zaradi personalizacije artiklov ni več mogoč.

Načini plačila

Izdelke plačate po povzetju, preko paypala ali po predračunu. Pošiljka bo odposlana preko Pošte Slovenije. Če ob dostavi niste dosegljivi, vas bo paket počakal na najbližji poštni poslovalnici, prejeli pa boste obvestilo o pošiljki.

Strošek pošiljanja in pakiranja je 3,95 EUR.

sl_SI