beebook.si

O nas

Vse se se je začelo z rojstvom malega Jaka. Ti neverjetni občutki, ko prvič postaneš MAMA, MAMI, MAMICA in seveda kasneje tudi MAMA MAMA MAMA MAMA MAMA 🙂 


Mamice se v prvih dneh, mesecih, soočamo z nepopisnimi občutki, ki so lepi, težki in nekaterimi, ki jih včasih tudi ne razumemo. Ko se je dve leti in pol kasneje rodila Nejka, sem se s temi občutki ponovno srečala. Vendar je bilo tokrat lažje, saj sem že vedela nekako kaj lahko pričakujem. Takrat sem se odločila te občutke, veselje in strahove zapisati.


FOTO: Ines Images
FOTO: Mali koraki

Pomembno je, da vsaka mamica ve, da ni potrebno biti popolna. Da JE VEČ KOT DOVOLJ, če se trudi po svojih najboljših močeh. Da vsi dojenčki jokajo, eni bolj drugi manj, vendar jokajo – ne glede na to, da mami dela vse prav. Da je OK, če hiša ni pospravljena in se namesto tega raje cel dan posveti svojemu malčku, tudi če ga le gleda med tem ko spi. Še prehitro bodo zrasle, te naše majhne štručke. In takrat nam bodo ostali spomini, ki smo jih skupaj ustvarili, čas, ki smo ga preživele z njimi in vse solzice, nasmehi ter objemi. S knjigico lahko ustvarite čudovit spomin za mamice in svoje malčke v treh korakih.

  1. Posvetilo, kjer lahko izlijete vse občutke tistega trenutka. Dojenčku zaželite najlepše želje. Predstavljate si kako mu bo, ko bo posvetil bral čez 10 ali pa morda 20 let.
  2. Zgodbica, ki vas bo vsakič spomnila kako lepo, naporno in zabavno je (bilo) življenje z dojenčkom. To so trenutki, ki si jih je zagotovo vredno zapomniti in spomniti.
  3. “KU-KU sem že tu” dnevnik na koncu knjigice, kamor se vpišejo vsi pomembni mejniki dojenčkovega prvega leta. Dogodki, ki bodo na obraz vedno zvabili nasmešek in oživeli spomine

Torej moje ime je Urška, sem mamica dveh malih adrenalinčkov – Jaka in Nejke. Skupaj se imamo čudovito in upam, da vam bodo všeč tudi moje knjigice, ki so resnično napisane s srcem. Na srečo pa ni ostalo le pri knjigici “Ku-Ku”, zbirka le teh se veča in veča, najdete pa jih TUKAJ. 

 

Hvala za vsak nakup, like, share, support in zgodbo, ki jo ustvarjate skupaj z mano ♡

sl_SI